Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Jihlavě bourala dvě osobní auta. Dva zranění lidé skončili v jihlavské nemocnici

K nehodě se dvěma zraněnými lidmi došlo v Jihlavě v pondělí 14. května krátce po 21. hodině. Stala se na křižovatce ulice Jiráskova s místními komunikacemi – ulicí Fritzova a ulicí Zborovská.

Pětatřicetiletý řidič projížděl s osobním vozidlem Seat Alhambra po vedlejší komunikaci od ulice Fritzova k ulici Zborovská. Před křižovatkou je osazena dopravní značka „Stůj, dej přednost v jízdě“. Řidič však nezastavil své auto na místě, odkud měl do křižovatky náležitý rozhled, a vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní komunikaci po ulici Jiráskova projíždělo osobní vozidlo Fiat Stilo. Došlo ke střetu obou vozidel.

„Dopravní nehoda si vyžádala dvě zraněně osoby. Oba lehce zranění byli převezeni k ošetření do jihlavské nemocnice. Při dopravní nehodě došlo ke škodě na vozidlech v celkové výši 55 tisíc korun. Policisté provedli u obou řidičů dechové zkoušky s negativními výsledky. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Jihlava,“ dodává závěrem Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Štítky zranění, nehoda, nemocnice, střet, policie, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, dopravní nehoda, SEAT Alhambra, Fiat Stilo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě bourala dvě osobní auta. Dva zranění lidé skončili v jihlavské nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.