Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kriminalisté hledají patnáctiletého chlapce z Jihlavska. Nedorazil do školy

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném Denisi Rychlém, kterému je patnáct let. Zmíněný chlapec odjel ve čtvrtek 10. května v ranních hodinách z místa svého bydliště v Dobroutově do školy, kam však nedorazil.

„Chlapec je vysoký přibližně 170 centimetrů, má střední postavu, hnědé oči a krátké černé vlasy. Na pravém boku u pánve má modrou barvou vytetované jméno Verča. Naposledy měl na sobě oblečené černé rifle, červenou mikinu a černé kotníkové boty,“ doplňuje popis Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Policisté po chlapci vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jeho popisem byly předány policejním hlídkám, do této chvíle se ho však nepodařilo najít. Na základě šetření policisté zjistili, že je pravděpodobné, že se chlapec v neděli 13. května pohyboval ve Žďáru nad Sázavou.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se chlapec v současné době mohl nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uzavírá s prosbou Miláčková.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, chlapec, policie, okres Jihlava, Dobroutov, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté hledají patnáctiletého chlapce z Jihlavska. Nedorazil do školy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.