Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V sobotu byla v Polné zastavena řidička. Bez řidičáku a se skoro třemi promile

Hned několika přečinů se dopustila pětapadesátiletá řidička, která byla v sobotu večer zastavena v Polné. Kromě toho, že se neprokázala platným řidičským průkazem, byla jí později naměřena hodnota 2,62 promile alkoholu.

V sobotu 5. května zastavili policisté po osmé hodině večer v Polné na ulici Indusova vozidlo Renault Twingo. Automobil řídila žena, která nepředložila doklady. Řidička byla zjevně opilá. „Policisté chtěli provést u pětapadesátileté ženy dechovou zkoušku, to se ale ani přes opakované pokusy nedařilo,“ uvádí policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Navíc se řidička chtěla vrátit zpátky do vozidla s tím, že musí odjet. Policisté jí zajistili a odvezli na obvodní oddělení k provedení nezbytných úkonů. Následně se podrobila dechové zkoušce, při které jí byla naměřena hodnota 2,62 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u ní vykázaly i opakované dechové zkoušky.

Při kontrole policisté dále zjistili, že žena v současné době nevlastní řidičský průkaz. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, ze spáchání kterého je žena podezřelá,“ komentuje případ Kroutilová.

Případ policisté dále prověřují.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky Polná, dechová zkouška, Renault Twingo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu byla v Polné zastavena řidička. Bez řidičáku a se skoro třemi promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.