Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Jihlavsku se srazilo osobní auto s motorkou. Při nehodě zasahoval vrtulník

Dva lidé se zranili během sobotní nehody na Jihlavsku. Celková hmotná škoda přesáhla sto dvacet tisíc korun, na místě zasahoval také vrtulník.

K události došlo v sobotu 5. května po desáté hodině dopoledne. Šedesátiletý řidič vozidla Renault Espace jel po komunikaci ve směru od obce Věžnice na Kamenici. Vjel do křižovatky v době, kdy přijížděl po hlavní silnici ve směru od Jihlavy na Řehořov řidič motocyklu Yamaha, a došlo ke střetu. Motocykl byl po nárazu odražen mimo komunikaci.

„Čtyřiatřicetiletý motocyklista a jeho spolujedoucí utrpěli zranění. Muž byl transportován vrtulníkem zdravotnické záchranné služby do brněnské nemocnice. Zraněná mladá žena byla převezena do nemocnice v Jihlavě. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali,“ popisuje zranění dvou osob Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté u obou řidičů dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu. Škoda, která vznikla poškozením motocyklu, přesáhla sto tisíc korun. Na poškozeném osobním autě byla při dopravní nehodě způsobena škoda přibližně dvacet tisíc korun. Dopravní nehodu policisté dále šetří.

Štítky nehoda, střet, zranění, vrtulník, motorka, okres Jihlava, havárie, Yamaha, Lékárenský komplex Jihlava, automobil, Renault Espace, Jihlava, Věžnice, Kamenice, Řehořov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jihlavsku se srazilo osobní auto s motorkou. Při nehodě zasahoval vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.