Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté na Vysočině hledají třináctiletou dívku. Aktuálně by mohla být v Tachově

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované třináctileté Miroslavě Novotné. Nezletilá dívka má trvalé bydliště na Pelhřimovsku. Naposledy byla viděna svými blízkými příbuznými v pátek 27. dubna ráno. Když se do místa bydliště následně nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu, obrátili se její blízcí příbuzní s žádostí o pomoc na policii.

Policisté po pohřešované dívce vyhlásili celostátní pátrání a ihned ji začali hledat.

„Na základě šetření se policistům podařilo zjistit, že dívka v pátek navštívila svého známého v Tachově a druhý den odtud odjela. Pohybovat by se mohla po celém území České republiky,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Třináctiletá dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, střední postavy. Má zelené oči a tmavohnědé vlasy v délce po lopatky. Na sobě měla naposledy oblečené světlé tričko s krátkým rukávem a černou mikinu s dlouhým rukávem na předním díle v oblasti hrudníku s nápadným obrázkem na motiv filmové postavy Iron Man.

MIkina, kterou měla dívka  naposledy na sobě 

Obuté měla černé výrazné boty s bílým nápisem, takzvané skate boty. U sebe nosí černý batoh s bílými nápisy a na něm svazek klíčů na řetízku z víček od nápojových plechovek. Je možné, že dívka změní barvu svých vlasů, nejpravděpodobnější by mohla být blond,“ pokračuje popisem Kroutilová.

Pokud máte o pohřešované dívce jakoukoliv informaci, nebo pokud víte, kde by se mohla v současné době pohybovat, pak volejte tísňovou linku 158.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Miroslava Novotná, veřejnost, policie, Tachov, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, Česko, Iron Man

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté na Vysočině hledají třináctiletou dívku. Aktuálně by mohla být v Tachově | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.