Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Policisté hledají svědky dopravní nehody. Oba dva řidiči údajně jeli na zelenou

Na křižovatce třebíčských ulic Družstevní a Znojemská se ve středu 11. dubna krátce před osmou hodinou bouralo. Policisté teď hledají svědky, kteří by ke střetu dvou aut poskytli důležité informace.

Jeden z řidičů projížděl s osobním vozidlem Škoda Fabia ve směru z ulice Družstevní na ulici Kubišova a do křižovatky vjel údajně v momentě, kdy na semaforu svítila zelená.

„V prostoru křižovatky ale došlo ke střetu s osobním vozidlem Škoda Fabia. Řidička tohoto vozidla, která jela po ulici Znojemská ve směru jízdy od obce Střítež ke středu Třebíče, údajně vjela do křižovatky také na zelený signál.  Při střetu vozidel utrpěli oba řidiči zranění a byli ošetřeni na místě nehody posádkou vozidla zdravotnické záchranné služby,“ říká k nehodě Dana Čírtková, policejní mluvčí.

 Na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši kolem 80 tisíc korun. U obou řidičů byl proveden test na přítomnost alkoholu, u obou s negativním výsledkem. „Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč na místě události zkontrolovali funkčnost světelného signalizačního zařízení, které v době, kdy k nehodě došlo, fungovalo bez závad,“ pokračuje Čírtková.

Nehodou se nyní zabývá třebíčská policie, a proto se obrací s výzvou na případné svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody a mohli by poskytnout svědectví o tom, jak k dopravní nehodě došlo a ve kterém směru na křižovatce svítil zelený signál světelné signalizace.

„S informacemi a svědectvím se můžete obrátit na linku tísňového volání 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč, telefonický kontakt -   974 277 251, případně na e-mail: krpkvy.v.uotr.di.sekret@pcr.cz,“ dodává závěrem policejní mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, svědectví, semafor, zranění, dopravní nehoda, Třebíč, Škoda Fabia, Střítež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policisté hledají svědky dopravní nehody. Oba dva řidiči údajně jeli na zelenou | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.