Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihlavští policisté hledají osmatřicetiletého muže z Hybrálce. Naposledy byl viděn u City Parku

Jihlavští kriminalisté se obracejí na veřejnost občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném Petru Žatečkovi z Hybrálce. Naposledy byl viděn v únoru v Jihlavě svým blízkým příbuzným. Na konci března nalezli příbuzní jeho odložené osobní věci a začali se o něj bát. Poté po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

„Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, obézní postavy. Má modré oči a tmavé rovné krátké vlasy. Vousy nosí ve tvaru plnovousu, který má prošedivělý. Koleno na pravé noze měl v dětství operované. Na sobě měl muž naposledy oblečenou bundu černé barvy s kapucí a tmavě modré rifle. Obuté měl tenisky a na hlavě čepici s kšiltem tmavě šedé barvy. Nosí dioptrické brýle,“ přidává podrobný popis Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté mají na základě šetření informaci, že se pohřešovaný muž přibližně před dvěma týdny pohyboval v Jihlavě v blízkosti obchodního centra City Park.  

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Kroutilová.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, policie, veřejnost, spolupráce, Hybrálec, City Park, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští policisté hledají osmatřicetiletého muže z Hybrálce. Naposledy byl viděn u City Parku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.