Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté vyšetřují nehodu v Jihlavě. Střetla se při ní řidička s dvanáctiletou chodkyní

K dopravní nehodě mezi osobním autem a nezletilou chodkyní došlo v Jihlavě v pátek 6. dubna na komunikaci na ulici Na Hliništi. Policisté se nyní obrací na veřejnost, protože hledají svědky celého incidentu.

K nehodě došlo v 17:35. Nezletilá chodkyně náhle vyběhla z chodníku mezi zaparkovanými vozidly do jízdní dráhy dosud nezjištěnému osobnímu motorovému vozidlu. Vozidlo měla řídit dosud neznámá řidička, která projížděla ve směru jízdy k ulici U Cvičiště.

„Řidička na místě nehody zastavila a s chodkyní komunikovala.  Dvanáctiletá dívka si údajně na nic nestěžovala a řidička poté z místa odjela, aniž by nehodu oznámila. Dívka poté sama odešla do místa svého trvalého bydliště. Věc dopravní nehody oznámil teprve následně otec chodkyně a k dívce přivolal zdravotnickou záchrannou službu,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Přivolaní záchranáři dívku převezli na vyšetření do jihlavské nemocnice, odkud byla po ošetření propuštěna.

„Šetřením okolností dopravní nehody a stanovením míry zavinění se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Jihlava, kteří se obracejí ze žádostí o pomoc na svědky této dopravní nehody. Zejména se obracíme na řidičku osobního vozidla, která měla na nehodě účast, aby se přihlásila na linku tísňového volání 158 nebo na telefonní číslo 974 266 250,“ pokračuje s prosbou Čírtková.  

Dále policisté hledají svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody a mohli by policistům poskytnout důležité informace, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158 nebo na lince 974 266 250.

 

 

Štítky nehoda, svědci, policie, 158, chodkyně, Jihlava, havárie, dopravní nehoda, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vyšetřují nehodu v Jihlavě. Střetla se při ní řidička s dvanáctiletou chodkyní | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.