Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čtyřiadvacetiletý muž bez řidičáku řídil v Jihlavě opilý. Naměřili mu skoro dva a půl promile

Na pěkný malér si zadělal čtyřiadvacetiletý muž, který v Jihlavě řídil opilý. Navíc se ukázalo, že ani nevlastní řidičský průkaz.

Toto všechno zjistili policisté v Jihlavě ve středu 4. dubna, když zmíněného řidiče před půlnocí zastavili v autě značky Audi. Muž jel po Okružní ulici.

„Při kontrole policisté zjistili, že řidič je zjevně opilý. Řidičský průkaz muž nepředložil a policisté zjistili, že ho ani nevlastní. U čtyřiadvacetiletého řidiče provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,31 promile alkoholu. Také obě opakované zkoušky byly u něho pozitivní s hodnotami přes dvě promile alkoholu. Opilému řidiči policisté na místě zakázali další jízdu,“ říká k případu Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Čtyřiadvacetiletý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, který policisté dále prověřují. „Dále je ještě podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy, i ten policisté šetří,“ doplňuje Jana Kroutilová.

Štítky alkohol, řidičský průkaz, policie, Jihlava, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiadvacetiletý muž bez řidičáku řídil v Jihlavě opilý. Naměřili mu skoro dva a půl promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.