Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž odcizil mobil z obchodního domu, policie žádá veřejnost o spolupráci

Během neděle 27. prosince došlo v obchodním centru v Jihlavě ke krádeži mobilního telefonu. Na základě záznamů z kamerového systému se jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při objasňování krádeže.

V neděli 27. prosince přišel kolem jedenácté hodiny dopoledne do prodejny v obchodním centru na ulici Hradební neznámý muž. Nejprve obcházel kolem pultu s mobilními telefony, které jsou k němu připevněny a zajištěny proti krádeži.

Muž jeden z vystavených telefonů vzal a po nějaké době se mu podařilo mobilní telefon odpojit a uvolnit. Telefon položil zpět na pult a vyčkával na vhodný okamžik, protože se v obchodě v tu dobu pohybovali další nakupující. Když si muž myslel, že ho nikdo nevidí, mobilní telefon vzal a zastrčil do kapsy. Z obchodu poté odešel i s telefonem v hodnotě necelých osmi tisíc korun, aniž by za něj zaplatil.

Po zjištění, že došlo k odcizení mobilního telefonu, byla následně krádež oznámena na policii. Policisté provedli šetření, zjistili veškeré dostupné informace o okolnostech, za jakých k odcizení telefonu došlo. Poté zahájili úkony trestního řízení pro spáchání trestného činu krádeže.

Kriminalisté v rámci prověřování mimo jiné také zajistili a vyhodnotili záznamy z kamer, které krádež zaznamenaly. Policie žádá občany, kteří muže, který mobilní telefon odcizil, poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Štítky krádež, mobilní telefon, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž odcizil mobil z obchodního domu, policie žádá veřejnost o spolupráci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.