Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Během jediného dne byli v Havlíčkově Brodě odhaleni tři řidiči s amfetaminy v těle

Mimořádné "štěstí" na řidiče pod vlivem amfetaminů měly v úterý 20. března policejní hlídky v Havlíčkově Brodě. Do brzkého odpoledne totiž odhalily hned tři řidiče pod vlivem těchto omamných a psychotropních látek.

První pachatelkou byla hned v 9 hodin ráno dvaatřicetiletá žena za volantem Mercedesu v ulici Kokořínská. Nedlouho poté byla v Masarykově ulici zastavena řidička třiatřicetiletá Škody Octavie. A krátce po obědě zkontrolován jednatřicetiletý muž z Alfy Romeo. Všichni pocházejí z Havlíčkobrodska.

U všech těchto řidičů provedli policisté v rámci silniční kontroly dechové zkoušky, které byly negativní. Opačně tomu však bylo u testů na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami. Ve všech třech případech testy na drogy vykázaly pozitivní výsledek na amfetamin. „Lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu všichni tři bezdůvodně odmítli,“ uvedla Stanislava Miláčková, policejní mluvči. 

Na místě policisté zakázali hříšníkům další jízdu a jednotlivé případy zadokumentovali jako přestupky na úseku dopravy, kterými se dále bude zabývat příslušný správní orgán.

Foto 40ton.net | Zdroj Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, drogy, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, okres Havlíčkův Brod, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během jediného dne byli v Havlíčkově Brodě odhaleni tři řidiči s amfetaminy v těle | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.