Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V jihlavské Brtnické ulici se bouralo. Řidič zřejmě jel rychle a na namrzlé silnici dostal smyk

Zřejmě vysoká rychlost byla příčinou dopravní nehody, která se stala v sobotu 17. března kolem půl čtvrté odpoledne v Jihlavě, na Brtnické ulici. Výsledkem jsou dva zranění lidé – řidič a jeho spolujezdkyně.

Řidič osobního auta značky Volvo projížděl po silnici II/405 ve směru jízdy od Brtnice na Jihlavu. Nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a po projetí pravotočivé zatáčky dostal na namrzlé vozovce smyk a následně vyjel vlevo do protisměru, kde mimo pozemní komunikaci havaroval.

„Při dopravní nehodě si řidič způsobil zranění, se kterým byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do nemocnice v Jihlavě. Dále došlo ke zranění spolujedoucí, která rovněž skončila v jihlavské nemocnice,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Škoda, která vznikla při nehodě, byla vyčíslena na zhruba 20 tisíc korun. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, vyšla s negativním výsledkem.

Vozidlo nebylo po dopravní nehodě pojízdné a jeho odtah si zajistil řidič. „Vozidlo Volvo bylo na všech kolech vybaveno zimními pneumatikami se stanovenou hloubkou dezénu,“ doplňuje policejní mluvčí.

Štítky nehoda, Brtnická, smyk, rychlost, zranění, dopravní nehoda, Jihlava, Volvo Cars, Lékárenský komplex Jihlava, Brtnice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavské Brtnické ulici se bouralo. Řidič zřejmě jel rychle a na namrzlé silnici dostal smyk | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.