Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U jihlavského City Parku boural osmadvacetiletý řidič. Policistům nadýchal přes tři promile

Blízko jihlavského City Parku se v neděli 11. března krátce po půlnoci bouralo. Alarmující je fakt, že řidič, který měl dopravní nehodu, nadýchal více než tři promile alkoholu.

K nehodě, která se stala v Hradební ulici, v blízkosti napojení na výjezd z podzemních garáží u obchodního centra, vyjížděli jihlavští policisté.

„Osmadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Seat Alhambra projížděl po ulici Hradební a jel ve směru k ulici Kosovská. V důsledku silné opilosti nezvládl řízení vozidla a vyjel do protisměru, kde narazil do vyvýšeného betonového obrubníku u dělícího ostrůvku, který je v místě na komunikaci,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Přivolaní policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem - naměřená hodnota přesáhla tři promile alkoholu v dechu. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn a hmotná škoda na vozidle dosáhla částky 15 tisíc korun.

„Policisté řidiči zadrželi na místě řidičský průkaz. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavírá Čírtková.

Foto flickr.com

Štítky alkohol, nehoda, City Park, SEAT Alhambra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U jihlavského City Parku boural osmadvacetiletý řidič. Policistům nadýchal přes tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.