Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čelní střet dvou aut si vyžádal šest zraněných. Hmotná škoda je skoro půl milionu korun

Na silnici I/19 na Pelhřimovsku se v pátek 9. března krátce před 15. hodinou stala vážná dopravní nehoda. Jejím výsledkem je šest zraněných lidí a hmotná škoda téměř půl milionu korun. Místo po nehodě bylo zcela neprůjezdné

Na místo vyjeli policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov, kteří prvotním šetřením zjistili, že čtyřiadvacetiletý řidič osobního vozu Škoda Octavia projížděl  po silnici I/19 ve směru od obce Zlátenka směrem na obec Kámen. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou tento řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a dostal smyk, který se mu nepodařilo zvládnout. Přejel s vozidlem do protisměru, kde se čelné střetl s protijedoucím osobním automobilem BMW 530,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky z vozidla BMW, ke zranění jejího spolujezdce na předním sedadle a spolujezdce na zadním sedadle. Zranil se řidič osobního auta Škoda Octavia, stejně jako jeho spolujezdec na předním i zadním sedadle.

„Řidič osobního vozidla Škoda byl převezen letecky do nemocnice v Českých Budějovicích a ostatní zranění byli převezení vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Pelhřimově,“ pokračuje Čírtková.

Policisté provedli dechové zkoušky u řidičů obou vozidel s negativními výsledky. Při nehodě vznikla hmotná škoda na vozidlech ve výši zhruba 450 tisíc korun.

„Obě vozidla zůstala po nehodě nepojízdná. Policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov dopravní nehodu zadokumentovali a její okolnosti dále šetří,“ uzavírá policejní mluvčí.

Štítky nehoda, střet, zranění, nemocnice, havárie, okres Pelhřimov, BMW, Škoda Octavia, Pelhřimov, Zlátenka, Nemocnice České Budějovice, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní střet dvou aut si vyžádal šest zraněných. Hmotná škoda je skoro půl milionu korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.