Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Devětačtyřicetiletý muž kradl v jihlavském obchodě. Při útěku spadl do vystavených hroznů

Jihlavští policisté řeší krádež, ke které došlo ve středu 7. března v obchodě na jihlavském Masarykově náměstí. Na svědomí ji má devětačtyřicetiletý muž cizí národnosti. Snažil se utéct ochrance a fyzicky ji napadl.

Ke krádeži došlo kolem osmé hodiny ráno. Zmíněný cizinec ukradl dvě balení uzenin v hodnotě kolem 150 korun. Zboží dal do tašky a snažil se odejít prostorem vchodu.

„Toho si ale všiml zaměstnanec, cizince upozornil a ten se vrátil zpět do prodejny. Podezřelý muž poté prošel přes pokladní zónu, aniž by za zboží zaplatil. Opět ho zastavil a oslovil zaměstnanec obchodu, který mu chtěl v krádeži zabránit. Cizinec ale na muže fyzicky zaútočil, opakovaně ho udeřil pěstí a kopl nohou,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Poté se snažil utéct a během toho upadl do vystavených hroznů. Dvě desítky balení poničil, a způsobil tak další škodu. Na místo byli přivoláni strážníci městské policie a policisté.

„Napadený zaměstnanec obchodu utrpěl zranění, proto mu policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Podezřelý cizinec odcizené zboží vydal. Policisté devětačtyřicetiletého muže odvezli na obvodní oddělení, kde mu policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu výtržnictví,“ pokračuje Kroutilová.

Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Štítky krádež, útěk, ochranka, hrozny, policie, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devětačtyřicetiletý muž kradl v jihlavském obchodě. Při útěku spadl do vystavených hroznů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.