Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO + VIDEO: Policie hledá vandala, který posprejoval jihlavský City Park

Škodu kolem deseti tisíc korun má na svědomí zatím neznámý vandal, který sprejem poškodil zeď jihlavského City Parku. Policie se nyní obrací na veřejnost, která by mohla pachatele pomoct vypátrat.

K posprejování došlo ve čtvrtek 15. února ve večerních hodinách. „Pachatel na ulici Hradební poškodil třemi nápisy modré barvy budovu obchodního centra. Na kovovém obložení schodiště rampy nákladového prostoru vytvořil pachatel nápis v délce necelé tři metry, dalším téměř dvoumetrovým nápisem posprejoval plech na zásobovací rampě u zálivu a dále na plášti budovy poškodil nápisem tři skleněné tmavé tabule. Škoda, kterou pachatel poškozením objektu způsobil, byla předběžně vyčíslena na deset tisíc korun,“ jmenuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Případ si převzali policisté, kteří při hledání vandala využívají také záznamy z kamer. V okolí obchodního centra se v době, kdy k posprejování objektu došlo, pohybovala osoba, po které policisté v současné době pátrají. „Policisté by v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali zjistit totožnost této osoby, která šla po ulici Hradební podél obchodního centra, dále směrem k ulici Znojemská a odtud odbočila na ulici Havířská,“ popisuje Kroutilová.

Policisté žádají všechny, kteří na záznamu poznají osobu, nebo mají informace, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu a vypátrání pachatele.

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, sprejer, City Park, poškození, záznam, nápis, obchodní centrum, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO + VIDEO: Policie hledá vandala, který posprejoval jihlavský City Park | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.