Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: V jihlavské prodejně ukradl anglicky mluvící mladý muž mobil. Policie žádá o spolupráci

Během minulého týdne došlo ke krádeži mobilního telefonu z kanceláře firmy v Chlumově ulici v Jihlavě. Dopustil se jí anglicky mluvící mladý muž. Na základě videozáznamu nyní policie žádá veřejnost o informace a identifikaci pachatele.

Ve čtvrtek 22. února přišel po půl třetí odpoledne do kanceláře firmy v ulici Chlumova neznámý muž. Navodil situaci, při které odvedl pozornost zaměstnanců společnosti tím, že chtěl nakreslit cestu na vlakové nádraží. „Hovořil anglicky a v nestřeženém okamžiku mobilní telefon vzal z pracovního stolu a z kanceláře utekl,“ upřesnila Jana Kroutilová, policejní tisková mluvčí. 

Pachatel odcizil mobilní telefon Huawei 10 Pro v hodnotě přes 20 tisíc korun. Na ulici dále pokračoval ve směru k ulici Havlíčkova. Podezřelého muže zachytila kamera v jiné provozovně, kde se pohyboval před krádeží. I tam po vstupu začal mluvit anglicky, ale po chvíli odešel.

Muž je vysoký přibližně 185 centimetrů, střední postavy a snědší barvy pleti. Měl kratší vlnité černé vlasy. Na sobě měl muž oblečené tmavší sako a kalhoty, kolem krku měl velkou nápadnou šálu světlé barvy.

Policie žádá občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

 


 

 

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky policie, mobilní telefon, Jihlava, Huawei, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V jihlavské prodejně ukradl anglicky mluvící mladý muž mobil. Policie žádá o spolupráci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.