Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladá žena se v jihlavském baru pohádala s mužem. Hodila mu skleničku do obličeje

Na velký problém si zadělala jednadvacetiletá žena, která v sobotu 23. prosince v areálu obchodního a zábavního centra na jihlavských Březinkách zranila osmadvacetiletého muže. Hodila mu do obličeje skleničku.

Ve zmíněný den kolem třetí hodiny v noci se zmíněná žena pohádala s osmadvacetiletým mužem. Náhle mladá žena vzala z barového pultu sklenici a z bezprostřední blízkosti ji úmyslně hodila muži do obličeje takovou intenzitou, že se sklenice o obličej roztříštila. Navíc byl útok tak rychlý a nečekaný, že na něj muž nedokázal nijak reagovat. Utrpěl zranění, které si vyžádalo okamžité lékařské ošetření.

„Do podniku byla přivolána zdravotnická záchranná služba, která muže odvezla na ošetření do nemocnice. Po přijetí oznámení o fyzickém napadení vyjela na místo také policie. Policisté provedli u ženy dechovou zkoušku, při které jí naměřili přes jedno a půl promile alkoholu. K provedení nezbytných úkonů jí odvezli na oddělení policie. Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Případ poté dále prověřovali, vyslechli osoby a vyžádali si také lékařské zprávy,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Napadený muž utrpěl na obličeji tržně zhmožděné rány. „Přesto měl štěstí, neboť s ohledem na způsob, intenzitu a oblast, kam byl útok směřován, mohlo dojít k daleko vážnější újmě na jeho zdraví a tento následek nenastal pouze náhodou. Kriminalisté shromáždili na základě prověřování důkazy a poté zahájili trestní stíhání jednadvacetileté ženy z Jihlavy,“ pokračuje Kroutilová.

Jednadvacetiletá žena byla obviněna ze spáchání dvou trestných činů, a to pokusu zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví.

Případ policisté dále vyšetřují.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky zranění, hádka, sklenička, policie, nemocnice, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena se v jihlavském baru pohádala s mužem. Hodila mu skleničku do obličeje | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.