Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Z toalet jihlavského Tesca zmizela zapomenutá peněženka. Neznáte ženu ve videu?

Jihlavští policisté se opět obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu odcizení kabelky, kterou si její majitelka zapomněla na toaletách jihlavského Tesca. Nálezce si kabelku nechal, a je tak podezřelý ze spáchání dvou trestných činů.

Kabelka byla ukradena na toaletách jihlavského Tesca na ulici Brněnská ve středu 27. prosince. „Po desáté hodině dopoledne byla v prostoru toalet žena, která si při odchodu zapomněla v kabince svoji kabelku. Z obchodu vyšla ven, následně si svoji chybu uvědomila a na místo se vrátila, kabelka zde ale už nebyla. Žena v ní měla kromě peněženky s penězi uložený ještě mobilní telefon, klíče, doklady, platební kartu a další věci. Vznikla jí celková škoda přibližně osm tisíc korun,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.  

Krádež ihned žena oznámila na policii, která začala případ prověřovat. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu zatajení věci a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ pokračuje Kroutilová.

V případě také vyhodnotili záznamy z kamer, z nichž vyplynulo, že se v prostoru u toalet, v době, kdy zde kabelku její majitelka zapomněla, pohybovala také žena, která by mohla policistům poskytnout informace důležité pro další prověřování, policisté by tak potřebovali zjistit její totožnost.

„Žádáme ženu zachycenou na kamerových záznamech nebo občany, kteří ji znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavírá s prosbou mluvčí policistů.

Foto Dominik Svoboda, Policie ČR

Štítky pátrání, Tesco, peněženka, krádež, záznam, toaleta, kabelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Z toalet jihlavského Tesca zmizela zapomenutá peněženka. Neznáte ženu ve videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.