Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič v Třebíči přehlédl dva lidi na přechodu a narazil do nich. Chodci skončili v nemocnici

Dva zranění chodci jsou výsledkem dopravní nehody, ke které došlo v úterý 13. února krátce před 18. hodinou v Třebíči na místní komunikaci na Žerotínově náměstí. Na svědomí ji má řidič osobního auta Citroen Berlingo.

Na místo události vyjeli policisté z Třebíče a zjistili, že zmíněný řidič projížděl po průtahu silnicí II/351 a jel od ulice 9. května směrem ke Komenskému náměstí.

„Při projíždění ulice na přímém úseku v prostoru za křižovatkou přehlédl na vyznačeném a osvětleném přechodu pro chodce dva přecházející chodce, do kterých narazil. Při dopravní nehodě došlo ke zranění chodců – oba museli být vozidlem zdravotnické záchranné služby transportováni do nemocnice v obci Třebíč. U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

 Na osobním autě vznikla hmotná škoda ve výši 15 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření.

Štítky přechod, nehoda, zranění, Třebíč, dopravní nehoda, Citroën Berlingo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Třebíči přehlédl dva lidi na přechodu a narazil do nich. Chodci skončili v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.