Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté stále pátrají po totožnosti dvou mrtvých mužů. Oba dva zahynuli tragicky

V současné době policisté v Kraji Vysočina pátrají po totožnosti dvou zemřelých mužů. Jedním z nich je muž, jehož tělo bylo nalezeno na Jihlavsku v roce 2005. Druhé pátrání se týká muže, který byl nalezen mrtvý na Třebíčsku před téměř deseti lety.

Tělo prvního z uvedených mužů bylo nalezeno 8. prosince 2005 na železniční trati v katastru Malého Beranova mezi stanicemi Malý Beranov – Luka nad Jihlavou. „Muž zemřel na následky srážky s vlakem. Muž byl v době nálezu ve stáří mezi 40 - 50 lety, měl 160 centimetrů vysokou hubenou postavu, nosil dioptrické brýle, měl hnědé oči, hnědé vlnité vlasy a čelní pleš,“ přidává popis Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Policisty dále zajímá totožnost muže, který zemřel násilnou smrtí 10. října 2008 v katastru obce Kožichovice na Třebíčsku. „V době nálezu mohlo být muži 20 - 30 let,  byl vysoký 165 -175 cm, měl hnědé rovné vlasy, velmi špatné, téměř neošetřované zuby. V tomto případě se podařilo vytvořit pravděpodobný portrét neznámého muže,“ dodává policejní mluvčí. Pravděpodobnou podobu tohoto muže můžete vidět na úvodní fotografii.

Informace vedoucí ke zjištění totožnosti mužů mohou lidé sdělit na lince 158 nebo na jakékoliv nejbližší policejní služebně.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, úmrtí, totožnost, okres Třebíč, Kraj Vysočina, okres Jihlava, Malý Beranov, Luka nad Jihlavou, Kožichovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále pátrají po totožnosti dvou mrtvých mužů. Oba dva zahynuli tragicky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.