Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Agresivní Ukrajinec napadal obsluhu a návštěvníky podniku

V neděli 13. prosince zasahovali policisté v jihlavském baru, kde agresivní cizinec napadal obsluhu a návštěvníky. Jeden ze zaměstnanců podniku skončil v nemocnici. Agresivní muž je podezřelý ze spáchání dvou trestných činů.

Po osmé hodině večer přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení od ženy, která uvedla, že se v podniku nachází opilý muž, který ostatní ohrožuje a žádala policii o pomoc. Na místo ihned vyjela policejní hlídka. Policisté po příjezdu zabránili agresivnímu muži v dalším násilném jednání.

Jeden ze zaměstnanců podniku měl zranění na hlavě, policisté mu proto přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Opilého muže zajistili a převezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Policisté zjistili, že se jedná o dvacetiletého muže ukrajinské státní příslušnosti.

Na základě šetření dále zjistili, že opilý cizinec nejprve v podniku strkal a pokřikoval na ostatní návštěvníky a následně po obsluze baru hodil pivní láhev. Po opakovaném pokusu zaměstnanců podniku opilého muže vyvést ven, jednoho z nich fyzicky napadl a zranil ho v oblasti hlavy. Zraněného muže převezli zdravotníci do jihlavské nemocnice.

Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a zajistili stopy. Dnes sdělil policejní inspektor dvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ukončeného ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Štítky Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní Ukrajinec napadal obsluhu a návštěvníky podniku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.