Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička dostala u Prostředkovic smyk a po střetu s protijedoucím vozidlem je těžce zraněná

Jedna z mnoha úterních nehod se stala také v Prostředkovicích na Jihlavsku. Kromě poničených plechů se to však tentokrát neobešlo bez vážného zranění. Řidička osobního auta nezvládla řízení a následkem smyku se střetla s protijedoucí dodávkou.

Oznámení o dopravní nehodě přijali policisté integrovaného operačního střediska v úterý 16. ledna kolem půl sedmé ráno.

Devětapadesátiletá řidička osobního vozidla Audi 80 projížděla Prostředkovicemi po silnici ve směru od Jihlavy směrem k obci Stonařov. Nepřizpůsobila rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou na zasněžené komunikaci dostala s vozidlem smyk. Vyjela vlevo do protisměrného jízdního pruhu, kde došlo ke střetu s vozidlem VW Crafter, jehož řidič jel v opačném směru od Stonařova na Jihlavu. 

„Řidička si způsobila těžké zranění a z místa dopravní nehody byla vozidlem zdravotnické záchranné služby převezena do nemocnice v Brně. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ doplňuje policejní tisková mluvčí Dana Čírtková.  U obou řidičů policisté na místě nehody provedli dechové zkoušky s negativními výsledky.

Škoda na havarovaných vozidlech dosáhla částky 130 tisíc korun. Na obou vozidlech byly užity pneumatiky zimního typu se stanovenou hloubkou dezénu. Věc dopravní nehody je v šetření policistů z dopravního inspektorátu Jihlava.

Foto Policie ČR

Štítky zranění, smyk, nehoda, Prostředkovice, úraz, Jihlava, dopravní nehoda, okres Jihlava, Stonařov, Audi 80, Volkswagen Crafter, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička dostala u Prostředkovic smyk a po střetu s protijedoucím vozidlem je těžce zraněná | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.