Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté hledají řidiče osobního auta, který srazil cyklistku. Přihlásit se mají také svědci nehody

Ke střetu osobního auta s cyklistkou došlo ve čtvrtek 11. ledna v Pelhřimově. Policisté se nyní obrací na veřejnost, pátrají totiž po řidiči osobního auta. S vyšetřováním nehody by mohli pomoci také svědci, kteří byli v době nehody na místě.

K nehodě došlo krátce po druhé hodině odpoledne na ulici Strachovská. Řidič osobního automobilu Peugeot 206 modré barvy jel po ulici Strachovská ve směru od křižovatky s ulicí Válkova směrem ke křižovatce s komunikací ulice U Stínadel. „V prostoru křižovatky ulic Strachovská a U Stínadel toto vozidlo předjelo cyklistku a odbočilo vpravo na ulici U Stínadel. Následně došlo ke střetu vozidla s cyklistkou, která jeho následkem upadla na zem,“ popisuje průběh dopravní nehody Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Řidič peugeotu z místa nehody odjel, je možné, že střet s cyklistkou nezaznamenal. Cyklistka při nehodě utrpěla zranění, se kterými byla převezena do nemocnice.

Policisté žádají řidiče vozidla Peugeot 206 modré barvy, aby se přihlásil na tísňovou linku 158.

„Při objasňování dopravní nehody, by policistům pomohli také případní svědci, kteří viděli tuto dopravní nehodu a mohli tak podat informace, které by vedly k ustanovení řidiče osobního automobilu Peugeot nebo k jejímu průběhu. Zejména bychom potřebovali svědectví řidičů dvou vozidel, která se v době střetu vozidla Peugeot 206 a cyklistky pohybovala v tomto místě,“ pokračuje výzvou Miláčková.

Jedná se o řidiče vozidla Škoda Roomster červené barvy jedoucí ve směru z ulice Strachovská do ulice U Stínadel. Toto auto jelo hned za modrým peugeotem. Dále je ještě důležité svědectví řidiče vozidla Peugeot 307 combi stříbrné barvy, pohybující se v danou chvíli ve směru jízdy ulice Strachovská směrem na ulici Tř. Legií.

„Také tyto svědky žádáme, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158,“ vyzývá policejní mluvčí.

 

Štítky pátrání, nehoda, střet, cyklistka, automobil, havárie, cyklista, Peugeot, Peugeot 206, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají řidiče osobního auta, který srazil cyklistku. Přihlásit se mají také svědci nehody | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.