Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Smutná statistika ze silnic Vysočiny: Zemřeli dva lidé, řidička na Třebíčsku a cyklista na Žďársku

Hned dva lidské životy vyhasly na silnicích v Kraji Vysočina během včerejška a dnešního rána. Na Třebíčsku zemřela žena, která havarovala se svým vozem. Na Žďársku zemřel po střetu s autem cyklista.

Dnes ráno krátce před půl osmou přijali policisté oznámení o havárii Citroenu Xsara. Uvedené vozidlo bylo nalezeno havarované mimo komunikaci za svodidly u silnice I/23 za obcí Vladislav na Třebíčsku. Ve vozidle se nacházela mrtvá žena. 

Policisté šetřením zjistili, že pětatřicetiletá řidička osobního vozidla projížděla po silnici ve směru od Třebíče. Za obcí Vladislav nezvládla z dosud nezjištěných příčin řízení a havarovala vpravo mimo komunikaci, kde narazila do stromu. Při havárii utrpěla žena těžké zranění, kterému na místě podlehla. Nehoda se stala v časných ranních hodinách, ale záchranáři objevili za svodidly pod silnicí ve svahu havarované vozidlo až po rozednění, když v blízkosti vyšetřovali jinou dopravní nehodu. Místo nehody bylo po dobu vyšetřování neprůjezdné. 

Do smutné statistiky se zapíše i včerejší dopravní nehoda renaultu s cyklistou. Policisté ze Žďáru nad Sázavou včera krátce po půl čtvrté odpoledne vyjížděli vyšetřovat dopravní nehodu, která se stala na silnici I/19. Šestačtyřicetiletý řidič projížděl s osobním vozidlem značky Renault Megane Scénic po silnici I/19 směrem k obci Radňovice.

Při projíždění křižovatky se silnicí III. třídy číslo 35421 mezi obcemi Žďár nad Sázavou a Jámy se v prostoru uvedené křižovatky střetl s cyklistou. „Sedmasedmdesátiletý cyklista utrpěl při střetu těžké zranění, kterému na místě podlehl. Policisté provedli u řidiče osobního vozidla dechovou zkoušku s negativním výsledkem,“  uvedla k nehodě krajská polcejní mluvčí Dana Čírtková. Další okolnosti dopravní nehody se vyšetřují.

Foto www.ceskadrbna.cz

Štítky silnice, cyklista, okres Třebíč, Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, havárie, Citroën Xsara, Renault, Třebíč, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutná statistika ze silnic Vysočiny: Zemřeli dva lidé, řidička na Třebíčsku a cyklista na Žďársku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.