Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž s dvěma promile narazil do stromu. Až do letošního října měl zákaz řízení

V úterý 2. ledna po sedmnácté hodině vyjížděli pelhřimovští policisté vyšetřovat okolnosti dopravní nehody, která se stala na silnici III/1333 nedaleko obce Putimov. Svou roli zde hrál alkohol u řidiče osobního automobilu řidič Renault Laguna.

Uvedený muž jel ve směru od obce Sázava směrem na Putimov. Při projetí levotočivou zatáčkou nezvládl řízení, najel na pravou krajnici, přejel do pravého silničního příkopu, kde narazil do stromu. Od něj se odrazil zpět na silnici a přejel do levého silničního příkopu, kde se převrátil na pravý bok. „Při nehodě se řidič lehce zranil a byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen na vyšetření do Nemocnice Pelhřimov. Policisté u muže provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní – 2,26 promile alkoholu v dechu,“ říká k nehodě Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policisté během vyšetřování nehody dále zjistili, že muž má vyslovený zákaz řízení až do října 2018. Rozhodl o něm Okresní soud v Pelhřimově.

„Muž je tak podezřelý z několika trestných činů – ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ uzavírá policejní mluvčí.

Štítky nehoda, alkohol, promile, nemocnice, Putimov, havárie, Renault Laguna, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, Sázava, Okresní soud v Pelhřimově

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s dvěma promile narazil do stromu. Až do letošního října měl zákaz řízení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.