Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Hněvkovicích na Havlíčkobrodsku dnes zemřel padesátiletý řidič, bouralo se i na Třebíčsku

Další obětí dopravní nehody se stal padesátiletý muž, který s Fordem Focus boural dnes ráno po páté hodině v Hněvkovicích na Havlíčkobrodsku. Cestovala s ním ještě i žena, ta vyvázla bez zranění. Přesto byla převezena do nemocnice na pozorování.

Řidič fordu projížděl obcí Hněvkovice a z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, kde s autem narazil do stromu. Vůz se po nárazu převrátil na střechu. Padesátiletý řidič zůstal ve vozidle zaklíněn a utrpěl velmi vážná poranění, kterým i přes okamžitou pomoc na místě podlehl.

Jeho spolujezdkyně zraněna nebyla, ale z preventivních důvodů ji záchranáři převezli na vyšetření do nemocnice. Na místo nehody ihned přijeli policisté, kteří zde řídili provoz. Místo nehody bylo průjezdné se zvýšenou opatrností. Krátce po desáté hodině již byla silnice plně průjezdná. Veškeré další okolnosti dopravní nehody se prošetřují.

Nehoda na Havlíčkobrodsku ale nebyla zdaleka jedinou, ke které policisté museli vyjíždět.  Na vině bylo dnes ráno a dopoledne hlavně mrazivé počasí. Řidiči většinou nepřizpůsobili rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, dostali smyk a havarovali.

Ke střetu čtyř vozidel  - dvou osobních a dvou dodávkovek - záchranáři vyjížděli kolem půl deváté ráno na silnici I/38 na obchvat Moravských Budějovic. Při střetu se zranili dva řidiči osobních vozidel – šestapadesátiletého řidiče s těžkým zraněním převezli do nemocnice v Brně, pětašedesátiletý řidič byl převezen do nemocnice v Třebíči. „Místo nehody bylo zcela neprůjezdné, policisté ve spolupráci se strážníky odkláněli dopravu přes centrum Moravských Budějovic,“ popsala dopravní situaci Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Dnes ráno se na některých místech v Kraji Vysočina vytvořilo na vozovkách náledí, a to zejména na mostech nebo v lesních úsecích.

Od začátku letošního roku zemřelo na silnicích Kraje Vysočina při dopravních nehodách celkem 36 lidí.

Foto www.hzscr.cz

Štítky Hněvkovice, okres Havlíčkův Brod, nemocnice, silnice, dopravní nehoda, okres Třebíč, Ford Focus, Kraj Vysočina, Moravské Budějovice, Nemocnice Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hněvkovicích na Havlíčkobrodsku dnes zemřel padesátiletý řidič, bouralo se i na Třebíčsku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.