Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Řidič s téměř dvěma promile boural v Jihlavě. Dostal smyk, škoda je 135 tisíc korun

Jihlavští policisté byli v pátek 15. prosince vyšetřovat dopravní nehodu, ke které došlo na jihlavské Polenské ulici před 23. hodinou. Řidič osobního automobilu, který dostal smyk, nadýchal kolem dvou promile alkoholu.

Devatenáctiletý řidič projížděl po silnici s osobním vozidlem značky Seat Toledo a jel ve směru jízdy od ulice Havlíčkova směrem na Hruškovy Dvory. Nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projetí levotočivou zatáčkou dostal s vozidlem smyk, který nezvládl a vyjel s autem vpravo mimo komunikaci, kde poškodil popelnici, oplocení a schránku pro přívod plynu. „Poté ještě poškodil před domem zaparkované osobní vozidlo Škoda Fabia. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která měla pozitivní výsledek – 1,91 a 2,02 promile alkoholu v dechu. Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz,“ dodává Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Škoda, kterou řidič při nehodě způsobil, se vyšplhala na 135 tisíc korun. „Policisté zahájili ve věci úkony v trestním řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavírá policejní mluvčí.

Štítky nehoda, alkohol, promile, poškození, Jihlava, SEAT Toledo, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič s téměř dvěma promile boural v Jihlavě. Dostal smyk, škoda je 135 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.