Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V domě v Malém Beranově hořela sušička, škoda činila 25 tisíc korun

Tři jednotky hasičů zasahovaly v pátek dopoledne u požáru sušičky prádla v rodinném domě v Malém Beranově na Jihlavsku. Při požáru se nadýchala jedovatých zplodin hoření žena a skončila v péči zdravotníků. Majetková škoda vzniklá požárem se vyšplhala na částku 25 tisíc korun. Požár zapříčinila technická závada na elektroinstalaci sušičky.

Oznámení o požáru přijala operátorka tísňové linky 112 v krátce po desáté hodině a na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Jihlavě společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Luk nad Jihlavou a Jihlavy – Bedřichova.

Hasičům se podařilo požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Při požáru se žena nadýchala zplodin hoření. Zdravotníci ji ošetřili na místě události.

Požár sušičku kompletně zničil. Poškozeny byly i výmalby v technické místnosti, kde sušička byla. Hasiči svým zásahem uchránili majetek za 2 miliony korun.

Štítky požár, Malý Beranov, Jihlava, okres Jihlava, sbor dobrovolných hasičů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V domě v Malém Beranově hořela sušička, škoda činila 25 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.