Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V půlce listopadu se kradlo v City parku. Pomůžete policii s identifikací?

V sobotu 14. listopadu odcizil pachatel v prodejně nákupního centra na ulici Hradební zboží v hodnotě necelých šestnácti tisíc korun. Policie se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při objasňování krádeže.

Ke krádeží došlo po čtvrté hodině odpoledne. Pachatel odcizil dvě vystavené zimní bundy, černé barvy a z prodejny odešel.

Krádež byla odhalena až následně. Ihned poté, co policisté přijali trestní oznámení, začali případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu krádeže. Dále policisté provedli šetření a vyhodnotili také záznamy z kamer. Zjistili, že v prodejně se v době, kdy k odcizení zboží došlo, pohyboval muž a žena, jejichž totožnost by policisté v zájmu objasnění případu potřebovali znát.

Policie žádá občany, kteří muže a ženu na fotografiích poznají, nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí nebo pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Štítky policie, City Park, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V půlce listopadu se kradlo v City parku. Pomůžete policii s identifikací? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.