Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž na Jihlavsku u sebe nechal přespat dívku, kterou téměř neznal. Během noci ho okradla

Jihlavští policisté mají za sebou další úspěšný případ. Vyřešili totiž krádež, ke které došlo před dvěma měsíci v obci nedaleko Rapotic. Okradený muž přišel o věci v hodnotě více než dvacet tisíc korun, ty mu vzala teprve sedmnáctiletá dívka z Jihlavska, kterou u sebe nechal přespat.

Uvedený muž si do svého bytu pozval na návštěvu mladou ženu, o které měl velmi málo informací. Dívku u sebe nechal přespat, a když se ráno probudil, zjistil, že je mladá žena pryč a společně s ní také jeho věci. „Muži v bytě chyběl notebook, hodinky, mobilní telefon, šperky, peněženka s finanční hotovostí, osobními doklady i platební kartou a další věci. Vznikla mu škoda za více než dvacet tisíc korun,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Okradený muž vše oznámil na policii, která začala po sedmnáctileté dívce pátrat. „Na základě prověřování se policistům podařilo totožnost mladé ženy zjistit. Jedná se o sedmnáctiletou dívku, která žije na Jihlavsku. Policejní komisař zahájil její trestní stíhání. Mladistvá dívka byla obviněna ze spáchání provinění krádeže a provinění neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uzavírá Kroutilová.

Případ policisté dále vyšetřují.

Štítky krádež, byt, policie, zlodějka, okres Jihlava, Rapotice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Jihlavsku u sebe nechal přespat dívku, kterou téměř neznal. Během noci ho okradla | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.