Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič nerespektoval stopku a srazil se s jiným autem. Jedna z cestujících skončila v nemocnici

Ke střetu dvou osobních aut došlo v úterý 14. listopadu na silnici II/130 na Havlíčkobrodsku. Výsledkem je zranění spolujezdkyně a škoda kolem 70 tisíc korun.

Oznámení o nehodě přijali policisté na lince 158 po jednadvacáté hodině.  Osmačtyřicetiletý  řidič osobního vozidla Peugeot jel po silnici II/130 ve směru od Golčova Jeníkova směrem na Ledeč na Sázavou. V prostoru čtyřramenné křižovatky se silnicí I/38, kde byla silnice II/130 označena „stopkou“, nerespektoval tuto dopravní značku a nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu Citroën. Jeho řidič přijížděl do křižovatky po hlavní silnici ve směru od obce Olšinky.

V tu chvíli se obě auta srazila. „Při dopravní nehodě byla zraněna spolujezdkyně z vozidla Citroën, která musela být převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do zdravotnického zařízení. K jinému zranění osob nedošlo,“ říká k nehodě Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Policisté provedli u obou řidičů dechovou zkoušku, obě měly negativní výsledek.  Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 70 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, srážka, stop, značka, zranění, silnice, havárie, okres Havlíčkův Brod, Citroën, Peugeot, Golčův Jeníkov, Ledeč nad Sázavou, Sázava, Olšinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nerespektoval stopku a srazil se s jiným autem. Jedna z cestujících skončila v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.