Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ze ženy z Jihlavska chtěli mít sexuální otrokyni. Soud jim potvrdil osm a dvanáct let vězení

Za únos a znásilnění dívky potvrdil soud mužům tresty 8 až 12 let Za únos a znásilnění mladé ženy z Jihlavska půjdou tři muži definitivně do vězení na osm až 12 let. Rozhodl o tom v úterý 19. září olomoucký vrchní soud. Potvrdil tak rozsudek brněnského krajského soudu, proti němuž se obě strany odvolaly. Nejvyšší tresty 12 a deset let si odpykají čtyřiapadesátiletý Josef Dubský a jeho bratr Karel, osmiletý trest dostal syn prvního z nich Josef. Z ženy si chtěli udělat dlouhodobou sexuální otrokyni, dívce se však podařilo utéci. Trojice jí musí zaplatit odškodné půl milionu korun.

Soud je potrestal za omezování osobní svobody, znásilnění dílem ve stadiu pokusu a dílem dokonané, také za zbavení osobní svobody ve stadiu pokusu.  Trest pro Josefa Dubského staršího a jeho syna je úhrnný, soud je zároveň potrestal za znásilňování jedné z bývalých manželek Dubského staršího a pokus o únos dívky z Třebíčska.

ČTĚTE TAKÉ: Novela zákona pomohla znásilněné dívce z Jihlavska, která se měla stát sexuální otrokyní 

Muži podle rozsudku unesli osmnáctiletou ženu loni v srpnu z autobusové zastávky v obci na Jihlavsku. Vtáhli ji do auta s karavanem. V plánu měli, že si z ní v Josefově domě na Třebíčsku udělají sexuální otrokyni. Ještě ten samý den odpoledne ji odvezli do kempu na Hodonínsku. Cestou jí podle rozsudku vyhrožovali i za pomoci lovecké dýky. V kempu v karavanu ji podle obžaloby Josef starší opakovaně znásilnil, ostatní tomu přispěli. Mladá žena se dostala na svobodu druhý den. Ráno využila nepozornosti mužů a z karavanu utekla okénkem. Žena z recepce pak zavolala policii.

Už v březnu či dubnu otec se synem podle rozsudku čtyři dny věznili a znásilňovali Josefovu tehdejší manželku, kterou před tím násilím odvezli z Brna. V červenci v Třebíči také zkusili vtáhnout do auta jinou dívku, té se ale podařilo utéct.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky znásilnění, ublížení, trest, soud, vězení, okres Jihlava, únos, Miloš Pojar, karavan, okres Třebíč, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze ženy z Jihlavska chtěli mít sexuální otrokyni. Soud jim potvrdil osm a dvanáct let vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.