Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilý muž napadal v jihlavském bytě dvoji družku

V neděli 15. listopadu večer zasahovali policisté v bytě v Jihlavě, kde agresivní, alkoholem posilněný muž fyzicky napadl svoji družku. Tísňová linka 158 přijala žádost o pomoc od napadené ženy v 18 hodin. K bytu ihned vyjela policejní hlídka.

Po příjezdu na místo policisté muži zabránili v dalším násilném jednání vůči ženě. Žena neměla zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Muž se choval velmi agresivně, policejní hlídku slovně napadal a odmítal spolupracovat. Policisté pětapadesátiletého muže zajistili a nasadili mu pouta. Provedli u něho dechovou zkoušku, při které naměřili hodnotu 1,38 promile alkoholu.

Opilého muže převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Na základě šetření zjistili, že muž v bytě svoji družku fyzicky napadl a přitom jí vulgárně nadával. Násilí se vůči ženě navíc nedopustil poprvé. Policisté na základě vyhodnocení shromážděných informací rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí na deset dní. Muž je podezřelý ze spáchání dvou přestupků, a to proti občanskému soužití a proti veřejnému pořádku, které policisté dále šetří.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž napadal v jihlavském bytě dvoji družku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.