Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ani ne roční holčička lezla v noci po balkoně jihlavského bytu. Matka dorazila se 2,34 promile

Další neobyčejný případ rodičovské nezodpovědnosti se stal v noci z úterý na středu 2. srpna. Na balkonu jednoho z jihlavských bytů se pohybovalo ani ne roční plačící dítě. Jeho matka dorazila do bytu později s téměř 2,5 promile alkoholu.

Informaci o plačícím dítěti na balkonu přijali policisté o půl třetí v noci.  Kromě nich přivoláni byli také hasiči. Na zvonění a bouchání na vstupní dveře nikdo nereagoval. Vzhledem k tomu, že vznikla důvodná obava o život a zdraví dítěte, otevřeli hasiči dveře a policisté vstoupili do bytu.

Na balkoně se nacházela ani ne roční holčička a v bytě spal ještě mladistvý hoch, nikdo z dospělých zde nebyl. Batole bylo v pořádku a policisté mu hned poskytli nezbytnou péči, ale vzhledem k nízkému věku dítěte dále přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která batole odvezla na vyšetření do nemocnice.

Když policisté prováděli šetření, dostavila se na místo matka dětí, která byla pod vlivem alkoholu. U čtyřicetileté ženy policisté při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,34 promile alkoholu. Policisté provedli všechna nezbytná šetření, o případu informovali také odbor sociálně právní ochrany dětí. V současné době policisté událost dále prošetřují.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky balkon, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani ne roční holčička lezla v noci po balkoně jihlavského bytu. Matka dorazila se 2,34 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.