Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silně opilý muž plánoval, že skočí z mostu do řeky. Život mu zachránili pohotoví policisté

Zásah v souvislosti s plánovanou sebevraždou mají za sebou třebíčští policisté. Ve čtvrtek 13. července pomohli dvaačtyřicetiletému opilému muži, který chtěl ukončit svůj život skokem z mostu do řeky. K události došlo po 21. hodině.

K záchraně muže došlo víceméně náhodou. Policejní hlídka totiž jela po třebíčské ulici Cyrilometodějská a právě tam si všimla muže, který je na mostě a chová se zvláštně.

„Muž přelézal zídku na kraji mostu tak, že už byl jednou polovinou těla za zídkou. Policisté ihned zastavili, doběhli k muži a stáhli ho zpět na chodník. Muž byl značně opilý, kladl odpor a uváděl, že chce z mostu skočit. Policisté ho museli v zájmu zajištění jeho bezpečnosti držet. Dále přivolali zdravotnickou záchrannou službu, zdravotníci muže vyšetřili,“ dodává Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté u muže provedli dechovou zkoušku, při níž naměřili hodnotu 2,47 promile alkoholu. Dvaačtyřicetiletého muže ze Znojemska policisté zajistili a poté ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Foto Dominik Svoboda

Štítky sebevrah, alkohol, promile, záchrana, policie, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý muž plánoval, že skočí z mostu do řeky. Život mu zachránili pohotoví policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.