Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvě ženy se zranily v autobuse. Policie hledá jednoho ze svědků v osobním autě

V pondělí 10. července došlo v Třebíči ke zranění dvou žen, které cestovaly autobusem značky Mercedes. Jeho řidič musel prudce zabrzdit kvůli řidiči osobního automobilu, který se s autobusem míjel v protisměru. A právě tohoto řidiče osobního auta nyní hledá policie.

K události došlo přibližně pět minut před třetí hodinou odpoledne na ulici Kubišova v blízkosti fotbalového hřiště. Po silnici jel ve směru od ulice Znojemská řidič autobusu Mercedes, který začal prudce brzdit, a ve vozidle upadly dvě cestující.

„Obě ženy ve věku jednatřicet a třiasedmdesát let utrpěly zranění a na ošetření musely být zdravotnickou záchrannou službou převezeny do třebíčské nemocnice,“ říká k události Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Přítomní policisté provedli na místě u řidiče autobusu dechovou zkoušku, ta vyšla s negativním výsledkem. „Policisté šetřením zjistili, že se s autobusem v prostoru zatáčky míjel řidič vozidla, který jel ve směru od ulice Hrotovická k ulici Znojemská. Jednalo se o automobil stříbrné barvy. Ke střetu vozidel nedošlo,“ doplňuje Kroutilová.

Policisté žádají řidiče stříbrného vozidla, který se na ulici Kubišova s autobusem v protisměru míjel, aby se přihlásil na tísňovou linku 158. Uvítají také informace od osob, které událost viděly nebo by mohly sdělit údaje vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče stříbrného vozidla.

Foto Dominik Svoboda

Štítky autobus, nehoda, řidič, zranění, ženy, cestující, automobil, Mercedes-Benz, policie, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě ženy se zranily v autobuse. Policie hledá jednoho ze svědků v osobním autě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.