Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: V City Parku byl ukraden notebook Lenovo. Policie pátrá po muži na fotografiích

Jihlavští policisté v těchto dnech pátrají po zloději notebooku značky Lenovo. Ke krádeži došlo v jihlavském City Parku v neděli 23. dubna. Jeho hodnota je téměř třináct tisíc korun.

„Ke krádeži došlo před třetí hodinou odpoledne, pachatel odcizil vystavený notebook značky Lenovo IdeaPad Z50-75 FX-7500, W10 – bílý, v hodnotě téměř třináct tisíc korun. Případ začali ihned po přijetí oznámení prověřovat policisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Provedli důkladné šetření, shromáždili všechny získané poznatky a vyhodnotili také záznamy z kamer,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté by potřebovali znát totožnost muže, který se v prodejně v době krádeže pohyboval a jehož zachytily kamery. Na sobě měl oblečenou modrou bundu do pasu s bílým pásem vedoucím přes horní část celého rukávu až na rameno, pod kterou měl světle fialovou mikinu s kapucí. Dále měl oblečené modré rifle a obuté tmavé sportovní boty s podrážkou výrazně žlutozelené reflexní barvy. Na hlavě měl nasazenou modrou baseballovou čepici a v ruce držel dvě tašky, jedna z nich měla na straně potisk.

„Žádáme muže, který je zachycen na fotografiích, nebo občany, kteří ho poznají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace, které by vedly k vypátrání odcizeného notebooku nebo k objasnění krádeže,“ doplňuje Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, notebook, City Park, Lenovo, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V City Parku byl ukraden notebook Lenovo. Policie pátrá po muži na fotografiích | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.