Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na zábavní akci v Jihlavě se naléval alkohol nezletilým

V neděli po půlnoci přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení, že v Jihlavě probíhá v hale zábavní akce, na které jsou podnapilé děti.

Během krátké chvíle přijali policisté další oznámení, že ze stejné akce odvezla zdravotnická záchranná služba značně opilého mladistvého chlapce, jenž byl nalezen v bezvědomí a následně byl hospitalizován v nemocnici.

Situaci jely ihned po přijetí oznámení prověřit policejní hlídky. V hale bylo několik stovek návštěvníků. Policisté začali okamžitě provádět kontroly. Na místo byli přivoláni také strážníci městské policie.

Při kontrolách policisté odhalili dvě osoby mladší osmnácti let, které byly pod vlivem alkoholu. Sedmnáctiletá dívka nadýchala 0,23 promile alkoholu v dechu. Při dechové zkoušce u šestnáctiletého chlapce policisté naměřili hodnotu 1,54 promile. Oba podnapilé mladistvé si převzali jejich rodiče.

U všech tří mladistvých policisté nyní zjišťují, kdo jim alkohol nalil, a dopustil se tak protiprávního jednání. V současné době případy šetří jako přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi. Policisté informovali také odbor sociálně právní ochrany dětí. Všechny tři případy dále prošetřují.

Ilustrační foto: www.ihned.cz

Štítky alkohol, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na zábavní akci v Jihlavě se naléval alkohol nezletilým | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.