Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hledá se patnáctiletá Tereza ze Žďáru nad Sázavou. Nyní by mohla pobývat v Jihlavě

Policisté vyhlásili pátrání po teprve patnáctileté Tereze Peckové, kterou naposledy viděli její blízcí příbuzní ve středu 22. února ve Žďáře nad Sázavou kolem půl šesté ráno při odchodu z místa bydliště.

Dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, má štíhlou postavu, zelenohnědé oči a černé, dlouhé vlasy. Pod pravým okem má drobnou jizvu o velikosti 5 milimetrů. Naposledy na sobě měla oblečenou bundu se zapínáním na zip, takzvané starorůžové barvy, s velkými kapsami na druk, černé nebo maskáčové legíny, kotníkové šněrovací boty fialové barvy s nízkým podpatkem. U sebe obvykle nosí černou koženkovou kabelku o rozměrech 30x30 centimetrů přes rameno.

„Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají,“ říká Stanislala Miláčková, policejní komisařka.

Policisté zjistili, že by se dívka mohla pohybovat v Jihlavě

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uzavírá s prosbou Miláčková.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky Žďár nad Sázavou, Jihlava, Tereza Krakovičová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se patnáctiletá Tereza ze Žďáru nad Sázavou. Nyní by mohla pobývat v Jihlavě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.