Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Celostátně hledaný muž v Jihlavě řídil bez řidičáku a ještě se vydával za svého příbuzného

Jihlavští policisté v rámci silniční kontroly zastavili v úterý 21. února před osmou hodinou večer v Jihlavě na ulici Brněnská auto značky Opel Zafira, které jelo ve směru od ulice Znojemská. Řidič však nepředložil doklady a policistům nadiktoval údaje ke zjištění své totožnosti.

Muž však policistům neřekl pravdu. Provedeným šetřením policisté zjistili, že muž uvedl nepravdivé informace, snažil se totiž vydávat za svého blízkého příbuzného. Ve skutečnosti se jednalo o osmačtyřicetiletého muže z Jihlavska, který není držitelem řidičského oprávnění.

„Dále policisté zjistili, že je po muži vyhlášeno celostátní pátrání. Dechová zkouška u něho byla negativní. Hledaného muže odvezli na oddělení policie k provedení požadovaného úkonu. Vzhledem k tomu, že řídil vozidlo, i když řidičské oprávnění nevlastní, je muž dále podezřelý ze spáchání dopravního přestupku, který policisté oznámí příslušnému správnímu orgánu k projednání,“ uzavírá Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jihlava, Opel Zafira, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátně hledaný muž v Jihlavě řídil bez řidičáku a ještě se vydával za svého příbuzného | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.