Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž v jihlavském baru napadl prázdnou lahví servírku i muže, který se jí snažil bránit

Sedmatřicetiletý muž je obviněn ze spáchání dvou trestných činů, kterých se v polovině ledna dopustil v zábavním podniku v Mrštíkově ulici v Jihlavě. Opilý agresor napadl zaměstnankyni tohoto podniku a následně i muže, který se jí snažil bránit.

K fyzickému útoku došlo v polovině ledna v baru na ulici Mrštíkova. Kolem sedmé hodiny ráno napadl opilý muž nejprve obsluhu baru, ženu se pokusil udeřit prázdnou lahví, což se mu nepodařilo, neboť žena včas uskočila. V dalším napadání zaměstnankyně podniku muži zabránil jiný návštěvník baru, kterého ale útočník lahví udeřil do oblasti hlavy a ramene. Poté byl agresivní sedmatřicetiletý muž z podniku vyveden ven na ulici, kde se ale domáhal opětovného vstupu tím, že kopal a bil pěstmi do vstupních dveří.

Ihned po přijetí oznámení o napadení, začali policisté případ prověřovat. Zranění napadeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Do nemocnice byl převezen také podezřelý muž. Útočník byl pod vlivem alkoholu a choval se agresivně, následně skončil na protialkoholní záchytné stanici. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,23 promile alkoholu.

Místo činu ohledali a zadokumentovali. Dále provedli šetření, výslechy osob a shromáždili důkazy. Poškozením dveří, u kterých pachatel rozbil skleněnou výplň, vznikla škoda přibližně jeden tisíc korun. Na základě výsledku prověřování sdělil policejní inspektor sedmatřicetiletému muži podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a přečinu pokusu ublížení na zdraví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v jihlavském baru napadl prázdnou lahví servírku i muže, který se jí snažil bránit | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.