Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Naléhavá výzva: Policie hledá svědky tragické nehody na Majálesu

Policisté vyšetřující tragickou událost na pátečním Majálesu v Třebíči žádají o pomoc. Pokud můžete poskytnout svědectví spojené s touto událostí, ozvěte se neprodleně na lince 158. Tragická nehoda se stala v pátek okolo 23 hodiny v lokalitě na Podzámecké nivě.

Při provozu otočné lavice se těžce zranil sedmnáctiletý mladík z Třebíčska. Mladík utrpěl velmi vážná poranění, kterým v sobotu v časných ranních hodinách v třebíčské nemocnici podlehl.

Provoz atrakce byl okamžitě ukončen a kriminalisté místo v pátek v noci a opakovaně v sobotu v ranních hodinách důkladně ohledali a zadokumentovali. Současně vyslechli svědky události, které se jim podařilo na místě zajistit. Jak uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková, případ kriminalisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Vzhledem k tomu, že v době slavností se v místě i v okolí dané atrakce pohyboval velký počet osob, policistům se je nepodařilo všechny zkontaktovat. „Pro kriminalisty jsou velice důležité zejména veškeré informace, které se týkají pohybu mladíka v okolí atrakce krátce před tragickou událostí. Svědecké výpovědi mohou pomoci objasnit, jak k tragické události došlo," vysvětlila Čírtková.

V souvislosti s prověřováním okolností celého případu se proto kriminalisté obracejí s naléhavou výzvou na další svědky, kteří byli v pátek 15. května ve večerních hodinách na slavnostech v Třebíči a pohybovali se v okolí místa neštěstí a mohli by poskytnout kriminalistům své svědectví, aby se obrátili na linku tísňového volání 158.

Štítky policie, svědci, výzva, Třebíč, majáles, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naléhavá výzva: Policie hledá svědky tragické nehody na Majálesu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.