Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po nebezpečném muži, který utekl z léčebny v Havlíčkově Brodě

Kriminalisté od včerejšího dne pátrají po muži, který včera dopoledne utekl ze zdravotnického zařízení v Havlíčkově Brodě. Hledaný sedmadvacetiletý muž může být nebezpečný sobě i svému okolí.

Sedmadvacetiletý Jan Gazdík může být nebezpečný sobě i okolí. Podle policie je to psychoticky narušený schizofrenní člověk, který trpí bludnými představami a jde o toxikomana. Je vysoký 176 centimetrů, štíhlé postavy, váží 67 kilogramů. Nosí krátké tmavě hnědé vlasy, má hnědé oči, v obličeji má modřiny. Při
útěku měl oblečené černé tričko a tmavé tepláky. Byl bez bot, jen v ponožkách, u sebe neměl doklady ani peníze. 

Včera po jednadvacáté hodině přijali policisté integrovaného operačního střediska na tísňové lince 158 oznámení od občana, který uvedl, že muže odpovídajícího popisu hledaného viděl bezprostředně před oznámením u obce Kunemil běžet po louce k lesu. Na místo vyjely všechny dostupné hlídky a začala pátrací akce. Té se zúčastnili policisté pořádkové i dopravní policie, policejní psovodi a také vrtulník Letecké služby Policie ČR. Vzhledem ke špatné viditelnosti byla akce ukončena krátce před půlnocí zatím s negativním výsledkem.

Intenzivní pátrání po muži i nadále pokračuje. Občany vyzýváme, aby hledaného muže v případě, že ho spatří, nijak nekontaktovali a ihned volali linku 158.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie České republiky, ČTK

Štítky Havlíčkův Brod, Letecká služba Policie ČR, Kunemil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po nebezpečném muži, který utekl z léčebny v Havlíčkově Brodě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.