Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Krimi

Vážným zraněním ženy skončil útok psa v psím útulku ve Žďáru nad Sázavou. Případem se teď zabývají kriminalisté. Incident se stal v úterý 16. dubna krátce po půl dvanácté.

Policie hledá dívku z dětského domova v Počátkách, utekla při vycházce

Policisté hledají Vanesu Trávníčkovou z Dětského domova Počátky. Ta zmizela během povolené vycházky, kdy navštívila svou matku ve Strakonicích. V pondělí 15. dubna se měla vrátit, to se však nestalo. Svědci mohou volat na linku 158.

PŘEHLED: Speed Marathon na Vysočině. Víme, kde všude budou policisté měřit rychlost

Konec tohoto pracovního týdne se bude nést v duchu již pravidelné policejní akce Speed Marathon. Ta se v pátek 19. dubna bude týkat také Kraje Vysočina. Policisté dnes přišli se seznamem míst, kde se řidiči v Kraji Vysočina potkají s policejními...

FOTO: Strojvedoucí nezvládl zabrzdit. Vlak s patnácti cestujícími na Žďársku narazil do stromu

Netradiční událost zaměstnala v úterý 16. dubna policisty na Žďársku. Strojvedoucí vlaku narazil do suchého kmene dubu. Ve vlaku se naštěstí nikomu nic nestalo.

Asi jsem vykopal granát. Přivezl jsem ho v autě, řekl muž na policejní služebně. Naštěstí se mýlil

S nebezpečnou situací se setkali žďárští strážníci před pár dny. Hrozilo, že je v autě zaparkovaném u služebny granát, což si vyžádalo zásah státní policie a zejména pyrotechnika.

Metanol v kávě: Žalobce chce za vraždu ženy v Jihlavě pro její dceru přísnější trest

Vraždou ženy v Jihlavě z loňského února se bude zabývat odvolací Vrchní soud v Olomouci. Krajský soud v Brně její dceři za čin uložil 18 let vězení, odvolala se jak obžalovaná, tak státní zástupce, který požaduje přísnější trest. ČTK dnes o...

Nebezpečné přecházení v Třebíči. Chlapec se nerozhlédl a přebíhal mezi auty, vrazil do dveří jednoho z nich

Neštěstím mohlo skončit počínání čtrnáctiletého chlapce, který byl v pátek 12. dubna účastníkem dopravní nehody. Ta se stala před 15. hodinou v Třebíči v Nádražní ulici.

Silnici mezi Antonínovým Dolem a Štoky uzavřela v pondělí 15. dubna před druhou odpolední vážná havárie. Srazilo se osobní a nákladní auto.

FOTO: Vážná nehoda zastavila provoz na D1, na místě byl i vrtulník. Nebyli jste svědky incidentu?

Chvilkové omezení na dálnici D1, konkrétně na 104. kilometru ve směru na Brno, přinesla ranní dopravní nehoda, k níž došlo krátce po půl osmé. Dva lidé se zranili a skončili v péči lékařů. A policie by nyní uvítala svědectví lidí, kteří byli u...

Řidič na Jihlavsku si vybral auto, do kterého záměrně najížděl. Následná nehoda jen náhodou neskončila tragicky

Až deset let ve vězení může strávit řidič, který se na silnici choval velmi agresivně. Úmyslně totiž narazil do auta jedoucího před ním.

Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.