Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Krimi

Dobrý konec. Policisté po pár hodinách odvolali pátrání po hledané ženě, našli ji a předali do péče lékařů

Policisté se dnes ráno obrátili na veřejnost, která mohla pomoci s hledáním ženy z Pardubického kraje. Ta se podle informací od policejní mluvčí Michaely Lébrové mohla nacházet kdekoliv v republice, možná i na Havlíčkobrodsku.

VIDEO: Konec rodinnému byznysu. Kriminálka v Brtnici zadržela dva příbuzné, kteří prodávali pervitin

Jihlavští kriminalisté mají na kontě úspěšný zásah, který odhalil další dealery pervitinu na Jihlavsku. Šlo o dva příbuzné, jeden z mužů už je ve vězení, druhý je stíhaný na svobodě.

Řidič v Audi na Jihlavsku narazil do Hondy a ujel. Policie hledá kamerové záznamy od lidí, co jeli kolem

Záchranné složky zasahovaly v pondělí 25. března patnáct minut po poledni u dopravní nehody, která se stala na Jihlavsku mezi obcemi Šimanov a Hlávkov. Policisté se s v souvislosti s touto nehodou obrací na veřejnost, která by mohla svědectvím...

Místo lidí alkohol. Řidič autobusu vezl z Moldavska do Londýna alkohol, celníci na D1 zabavili přes 600 litrů

Celníci z Vysočiny ke konci minulého týdne kvůli kontrole zastavili zahraniční autobus, který jel po dálnici D1. Ten místo cestujících nezákonně převážel velké množství alkoholu. Konkrétně ho bylo více než 600 litrů.

Policie bude měřit rychlost na rizikových místech, žádá veřejnost o tipy

Policisté se připravují na další celorepublikové kontroly dodržování předepsané rychlosti na silnicích, tentokrát se zaměří na rizikové lokality. S jejich výběrem teď prosí o pomoc i veřejnost, lidé mohou poslat tipy z jejich okolí.

Řidič bagru najel na krajnici a skončil v příkopu. V úterý se silnice uzavře a stroj čeká vyprošťování

Řidiči, kteří budou zítra dopoledne projíždět po silnici 23 v úseku obce Stařeč na Třebíčsku, musí počítat s chvilkovou uzavírkou. Bude se tam totiž vyprošťovat bagr, který havaroval v neděli 24. března.

Kontrola v Jihlavě: Čtyřiašedesátiletý muž řídil, i když řidičák vůbec nemá. K tomu měl pozitivní test na marihuanu a kokain

Na velké problémy si zadělal čtyřiašedesátiletý muž, kterého v pátek 22. března zastavila policejní hlídka v Jihlavě v ulici Dvořákova. Tento řidič měl pozitivní test na drogy.

Neznámá cyklistka v Brodě srazila dívku ve chvíli, kdy se svou třídou přecházela silnici

Havlíčkobrodští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním dopravní nehody, k níž došlo ve čtvrtek 21. března kolem 10:30 v Havlíčkově Brodě na křižovatce ulic U Trojice a U Stadionu.

Dvaapadesátiletý muž z Jihlavy se vyhýbá nástupu do vězení. Nevíte, kde by teď mohl být?

Policie se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci při hledání dvaapadesátiletého muže, který je z Jihlavy. Miroslav Gábor se vyhýbá nástupu do vězení.

Nehoda v Brodě. Žena na elektrokoloběžce najela na obrubník a bourala, sanitka ji převezla do nemocnice

Havlíčkobrodští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v úterý 19. března před 15. hodinou v Havlíčkově Brodě v ulici Zahradnického. Bourala tam pětatřicetiletá žena na elektrokoloběžce.

Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.