Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vysočinská správa a údržba silnic po 10 letech mění vedení. Jana Míku vystřídá Radovan Necid

Do funkce ředitele Krajské správy a údržby silnic Vysočiny byl dnes krajskou radou jmenován Radovan Necid. Už 1. září 2019 vystřídá dosavadního ředitele Jana Míku, který krajskou organizaci vedl od roku 2009.

„Úkolem nového ředitele bude především dále rozvíjet velice kvalitní fungování krajské správy silnic. Na základě představených priorit při výběrovém řízení naplnit požadavky na kvalitu prací prováděných jak vlastními silami, tak i subdodavatelsky, plánovitě snižovat materiálovou a energetickou náročnost provozovaných technologií a budov. Důležité je úspěšně dokončit i už zahájené projekty,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Dvaapadesátiletý Radovan Necid je absolventem Fakulty strojní na VUT v Brně, několik let působil ve funkci starosty Velkého Meziříčí, jako krajský zastupitel je členem Dopravní komise Rady Kraje Vysočina.

„Janu Míkovi za jeho desetileté působení na Krajské správě a údržbě silnic Vysočiny děkuji. Pod jeho vedením došlo k rozsáhlejší modernizaci vozového parku, správa převzala odpovědnost za realizaci vybraných dopravních akcí a získala certifikaci ISO. Mezi veřejností je pozitivně hodnocena ochota organizace spolupracovat na studentských projektech, což se odrazilo i ve zvýšeném zájmu o studijní praxi v naší organizaci,“ doplnil hejtman Jiří Běhounek.

Krajská správa a údržba silnic Vysočiny zaměstnává v současné době 707 lidí a v roce 2019 hospodaří s rozpočtem 1,3 miliardy korun, navíc letos provede modernizaci krajských silnic za dalších 179 milionů korun ze SFDI.

Tisková zpráva | Foto ods.cz

Štítky správa, silnice, doprava, vedení, Radovan Necid, údržba, Jan Míka, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, Brno, Státní fond dopravní infrastruktury

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočinská správa a údržba silnic po 10 letech mění vedení. Jana Míku vystřídá Radovan Necid | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.