Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Cesta do Pelhřimova povede přes objížďku. Úsek mezi Olešnou a Strměchy bude na dva měsíce uzavřený

Z částečné na úplnou uzavírku se změní režim dopravy doprovázející modernizaci silnice II/602 mezi Olešnou a Strměchy na Pelhřimovsku. Neprůjezdný bude konkrétně úsek Olešná – křižovatka Rybníček a to v termínu od 1. července do 6. září 2019.

Důvodem je komplikované zajištění návazných prací s využitím stávajícího materiálu v dopravně komplikovaném místě. Druhý aspekt, který se promítl do změny režimu organizace dopravy, je zohlednění maximální bezpečnosti v místě stavby.

Objízdné trasy pro osobní auta a nákladní vozidla do 7,5 tun budou nově vedeny obousměrně po trase Rybníček – Chvojnov – Služátky – Pelhřimov a budou v noci z 30. června na 1. červenec přeznačeny.

Zdržení na objízdné trase je pouze několikaminutové oproti původní trase. Stejnou trasu budou moci využít i dálkové autobusy. Zajištění autobusových linek pro Plevnici a Olešnou je zajištěno, ke změně jízdních řádů nedochází.

Nákladní doprava nad 7,5 tun budce vedena po trase Pelhřimov – Humpolec – Větrný Jeníkov – Jihlava.

Foto zakrasnejsivimperk.cz | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky doprava, uzavírka, objížďka, Pelhřimov, Olešná, Strměchy, okres Pelhřimov, Rybníček, Služátky, Jihlava, Humpolec, Větrný Jeníkov

Cesta do Pelhřimova povede přes objížďku. Úsek mezi Olešnou a Strměchy bude na dva měsíce uzavřený | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.