Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

D1 na Vysočině dnes asi hodinu stála kvůli nehodě autobusů. Tvořily se čtyřkilometrové kolony

Necelou hodinu byla dnes kvůli nehodě dvou autobusů zablokovaná D1 na Vysočině u Věžnice na Jihlavsku. Nehoda se stala v opravovaném úseku za Velkým Beranovem. Dálnice stála ve směru na Brno. Nehoda se stala na 125. kilometru. Obešla se bez zranění, řidiči nebyli pod vlivem alkoholu, řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

Nehoda se stala před 13:00. Auta mohla na Brno znovu projíždět před 14:00. U místa nehody se mezitím vytvořily asi čtyřkilometrové kolony.

„Dálnice je průjezdná jedním pruhem, míří tam odtahová služba," řekla mluvčí Dana Čírtková. Nehoda se stala mezi exity na 119. kilometru u Velkého Beranova a na 134. kilometru u Měřína.

Opravy stejného úseku začaly v březnu. Zajišťují je firmy Strabag, Metrostav a Eurovia CS. Jde o zakázku za 1,888 miliardy korun bez daně. Práce na těchto 14,7 kilometru dálnice D1 mají být hotové do listopadu 2021.

 

Autoři | Foto Drbna

Štítky nehoda, dálnice, D1, autobus, kolony, provoz, Kraj Vysočina, Brno, Velký Beranov, okres Jihlava, Dálnice D1, Strabag, Metrostav, Eurovia CS, Měřín, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

D1 na Vysočině dnes asi hodinu stála kvůli nehodě autobusů. Tvořily se čtyřkilometrové kolony | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.