Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Telečskou ulici uzavřela porucha kanalizace. Opravy by měly trvat maximálně dva dny

Hlavně řidiči musí počítat s komplikacemi v jihlavské Telečské ulici. Pod nově zrekonstruovanou silnicí totiž došlo k poruše kanalizace. Pracovníci Vodárenské akciové společnosti, která vodohospodářskou infrastrukturu v této lokalitě spravuje, v současné době zajišťují opravu. Telečská ulice bude kvůli závadě uzavřena přibližně dva dny.

„Stalo se přesně to, co se očekávalo. Svaz vodovodů a kanalizací Jihlavsko v minulém roce nutnou opravu silnice bojkotoval a ignoroval všechny snahy města i kraje se domluvit na celé opravě komunikace i vodárenské sítě pod ní,“ uvedl náměstek primátorky pro oblast dopravy Petr Laštovička.

Oprava více než dvou kilometrů silnice v okrajové části Jihlavy trvala zhruba půl roku a stála necelých čtyřicet milionů korun. Stavbu zajistila Krajská správa a údržba silnic Vysočiny a statutární město Jihlava si po opravě převzalo komunikaci do své správy.

„Závada je vnějšího charakteru, uskutečnil se tam zával kanalizace a opravy by měly trvat jeden až dva dny,“ doplnila mluvčí Vodárenské akciové společnosti Iva Librová.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Telečská, oprava, kanalizace, porucha, silnice, Vodárenská akciová společnost, Jihlava, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Telečskou ulici uzavřela porucha kanalizace. Opravy by měly trvat maximálně dva dny | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.